Individuele coaching

Een coachingstraject is maatwerk en afgestemd op jouw unieke situatie

 

Burn-out raken dat wil je toch niet?

Misschien voel je je vaak opgebrand of heb je last van voortdurende wrijving met collega’s. Of je merkt dat je situaties vermijdt. Het kunnen allemaal redenen zijn om mijn hulp in te roepen. Het zijn signalen die je serieus moet nemen, want ze laten je weten dat het tijd is om stil te staan bij bepaalde aspecten van je leven.

Dat onbestemde gevoel: is dit nu alles?
Ik heb dit werk nu een aantal jaar gedaan, maar past het nog wel bij mij? Ben ik nog zinvol bezig? Haal ik nog wel voldoening uit mijn werk? Het zijn vragen waar iedereen wel eens mee worstelt, en signalen die aangeven dat het tijd is voor verandering.
Het is vaak lastig om zelf de antwoorden op dit soort vragen te vinden. Je had anders vast allang actie ondernomen. Een zetje kan helpen om de achterliggende boodschap te ontdekken. En dat zetje kan ik geven. Door de juiste vragen te stellen en je handvatten aan te reiken om op een andere manier te kijken naar denkpatronen en ingesleten manieren van doen.

Coaching is gidsend en motiverend
Ik bied geen kant-en-klare oplossingen, maar help jou die oplossingen te vinden die je verder helpen, waarmee je je leven verder kunt verrijken. We gaan samen die knoop ontwarren die jouw ontwikkeling in de weg staat. Door dit proces kom je tot nieuwe inzichten en maak je de weg vrij voor verandering.

Het lukt toch niet. Dat kan ik toch helemaal niet?!
Waarom heb je dit soort aannames over jezelf? Welke patronen weerhouden je om in beweging te komen? Manieren van denken en handelen verander je niet zomaar, en zeker niet in je eentje. Het loslaten van lang bestaande vaste patronen kan beangstigend zijn. Door deze in een veilige omgeving te onderzoeken kun je je zelfvertrouwen weer opbouwen, in beweging komen en het beste uit jezelf halen.

 

Het doel is dat je je eigen kracht aanspreekt en weer kunt genieten van je omgeving en je werk

Je weet weer een balans te vinden in je leven, en je hebt nu die tools in handen waarmee je kunt handelen wanneer dat nodig is. Ik ben het instrument waarmee jij jouw ambitie kunt verwezenlijken en jouw kwaliteiten kunt ontwikkelen.

Jouw kwaliteiten zijn te kostbaar om ongebruikt te laten.

Al om al ben ik mij bewuster gaan gedragen en heb geleerd van het feit dat als ik wil dat een ander zich anders gedraagt ik mijn eigen gedrag dien te veranderen.

ARBO-fysiotherapeut

Ik heb niet doorgehad dat ik zo vermijdend kan zijn, maar het is wel zo. De training conflicthantering heeft mij hierin geholpen.

cursist ARBO en gezondheid

Gesprekken voeren in de praktijk en bewuster omgaan met verschillende manieren van communicatie, heeft mij deskundiger gemaakt.

Praktijkverpleegkundige huisartsenzorg

Kom er achter wat je werkelijk wilt

Bel me om te bespreken wat ik voor je kan doen